Curs Bucătar

 

Dată începere curs: 15 aprilie

Tipul cursului: curs de calificare

Documente necesare:

  • Aviz medical de la medicul de familie

Pregătire generală minimă pentru înscrierea la programul de perfecționare:

  • Invățământ general obligatoriu

Durata cursului:

  • Pregătire teoretică: 240 ore
  • Pregătire practică: 480 ore
    Activitatea practică se va desfăşura la agenţii economici cu care LPH Institute a încheiat convenţii de practică.

Obiectivele cursului:

  • Comunicarea la locul de munca
  • Desfăşurarea muncii în echipă
  • Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
  • Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
  • Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei
  • Prevenirea poluării mediului
  • Întocmirea documentelor specifice
  • Pregătirea antreurilor calde şi reci
  • Pregătirea fripturilor
  • Pregătirea gustărilor calde şi reci
  • Pregătirea mâncărurilor din carne
  • Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase
  • Pregătirea preparatelor lichide
  • Prepararea dulciurilor (deserturilor)
  • Prepararea fondurilor glace
  • Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
  • Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
  • Realizarea aluaturilor de bază
  • Realizarea salatelor
  • Realizarea sosurilor

Examenul de absolvire:
Examenul se va susține printr-o probă scrisă (test) și probă practică.

Tipul de certificat obţinut:
Diplomă de calificare Bucatar autorizată

Tarif curs:
3000 lei / persoană.
Confirmarea participării la curs se face după achitarea taxei de participare și semnarea documentelor de înscriere în limita locurilor disponibile.