Despre noi

Liviu Popescu

LP Hospitality

Profesionalismul și excelența stau la baza companiei LP Hospitality. Ne definește pasiunea pentru concepte creative, pentru idei de business inovatoare și eficiența în găsirea soluțiilor potrivite în situațiile critice pe care le poate întâmpina un antreprenor în dezvoltarea afacerii sale. 

Demonstrăm, prin experiența vastă în domeniu, că știm exact ce avem de făcut, cum putem să construim afaceri de succes sau la ce resurse să apelăm pentru ca o afacere deja lansată să continue cu cele mai bune rezultate.

Cu o echipă de experți în domeniu

și cu o viziune clară și solidă despre industria HoReCa, compania LP Hospitality poate transforma o idee într-un plan de afaceri concret și îi ajută pe clienții săi să-și construiască solid, până în cele mai mici detalii, afacerea dorită. Pentru că da, detaliile fac diferența și importanța dată chiar și celor mai mici aspecte ale unei afaceri conduce către succesul în domeniul antreprenorial.

De mai bine de 20 de ani,

cheia unui business de succes o deține Liviu Popescu, un antreprenor care a demonstrat că este și un profesionist al standardelor înalte, co-proprietar al Grupului ”Fratelli” și, totodată, vicepreședinte HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România. Experiența în domeniul ospitalier l-a făcut pe Liviu Popescu să știe cu exactitate care sunt aspectele deloc de neglijat pentru a pune cărămizile potrivite într-o afacere, pentru a construi frumos, creativ și strategic un brand. 

Să fie pasiunea pe primul loc? Să fie viziunea? Munca susținută? Dedicarea? Pas cu pas, vă veți da seama că la mijloc e un cumul de factori care conduce afacerea către succes.

Totul pornește de la o idee,

așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Liviu Popescu care, în 2005, alături de fratele său geamăn, Mihai, si inca 2 prieteni, a deschis primul bar sub numele ”Fratelli Espresso Bar”. S-a dorit a fi un loc, pentru timp petrecut cu prietenii, cu muzică de calitate și cu un design aparte, servicii de calitate, altfel decât alte localuri prezente în acel moment pe piață. 

De aici și până la a pune bazele unei noi locații Fratelli nu a fost cale lungă: 6 luni. Și tot așa, în fiecare an, brandul Fratelli a crescut și a devenit de renume în industria Horeca, cu localuri atât în București, cât și la mare sau în alte orașe importante ale țării: Biutiful, Uanderful sau Fratellini sunt doar câteva dintre conceptele care fac parte din acest brand inovator.

Un alt proiect de succes,

administrat de această dată 100% de Liviu Popescu, a fost Restaurantul Casa de ceai, din curtea Castelului Bran. Un loc cu o poveste aparte, cu spirit nobil, pentru care Liviu Popescu și-a dedicat o mare parte din timp. Locul preferat de Regina Maria, de la 1920, unde își savura ceaiul, despre care nu s-a mai știu nimic vreme îndelungată, a fost complet restaurat în primăvara lui 2017 și transformat de către antreprenorul Liviu Popescu într-un restaurant nobil, cu aer interbelic.

Proiecte

Echipa LP Hospitality vă demonstrează astfel că se poate crea un business de succes cu pasiune, determinare, spirit antreprenorial și muncă. Sunt și alte elemente cheie, dar pe acestea vi le oferim noi, prin experiența noastră. 

Serviciile pe care vi le punem la dispoziție implică, printre altele, elemente de dezvoltare ale conceptului, asistență operațională și managerială, proiectare și design, strategii de marketing, branding și dezvoltare, eficiență în recrutarea de personal, succes în procesul de satisfacere a clientului, consultanță în gestionarea contractelor, obținerea autorizațiilor și optimizarea activității afacerii.

E important ca alături de noi să faceți primii pași, fie că vă doriți să porniți un business de la 0, fie că aveți nevoie de ajutorul nostru într-un moment critic al afacerii dumneavoastră, deja lansate. Evaluăm situația, gândim strategia, setăm obiectivele și construim împreună. 

De aici începe drumul către succes!