Mangerie

Bistro Mangerie este un concept bistronomic care și-a deschis ușile în noiembrie 2020 pentru iubitorii de enogastronomie, cu o selecție impresionantă de vinuri premium și internaționale și un meniu special de preparate frantuzești creat de Chef Samuel Le Torriellec.

Designul a fost creat pentru a oferi oaspeților Bistro Mangerie un ambient intim, modern, cu canapele confortabile și mese din ceramică, cu abundență de plante care te fac să te simți ca acasă, și cu piese de mobilier deosebite.

Având în vedere restricțiile impuse de pandemia SARS Covid, și pornind de la ideea de Bistro franțuzesc cu meniu special și servicii de cea mai bună calitate, acesta s-a transformat într-un magazin de vinuri premium și preparate delicioase de mâncare servite la pachet.

Astfel, jumătate din spațiul destinat pentru găzduirea viitorilor oaspeți, a fost readaptat în magazin de vinuri, iar mobilierul confortabil a fost înlocuit cu rafturi care susțin peste 300 de etichete de vinuri și champagne.

Meniul de mâncare a fost restrâns la preparate mai puține, care se modifică oferind în fiecare săptămână selecții din cele mai bune preparate pregătite de bucătari cu experiență internațională care pot fi cumpărate la pachet.

www.mangerie.ro