Restaurantul Leto

RESTAURANT LETO
 – Resort Novum By The Sea

Restaurantul Leto poate fi regăsit în incinta Resortului Novum By The Sea, în stațiunea Olimp. Resortul Novum By The Sea și-a primit oaspeții pentru prima dată în vara anului 2020 și s-a bucurat de un sezon călduros și plin de succes.

Restaurantul Leto este situat lângă grădinile piscinei, si funcționează în regim bufet pentru mesele de mic dejun și prânz, cu o gama variată de produse locale și internaționale, și cu un meniu complet “a la carte” pentru cină.

Selecția echipei din spatele preparatelor servite cât și a serviciilor oferite a fost una extrem de riguroasă pentru a putea oferi oaspeților experiențe memorabile.

S-a pus foarte mult baza pe experiența internațională a specialiștilor din bucătarie pentru a aduce influențe globale în aromele clasice românești, transformând cele mai proaspete ingrediente în preparate sănătoase și gustoase.
De asemenea, experiența personalului de servire și-a pus amprenta în precizia și rapiditatea preluării și servirii comenzilor, cât și interacțiunea cu oaspeții. 

Plaja privată a Resortului Novum By The Sea este prevazută cu un Beach Bar care oferă oaspeților un meniu variat de cocktail-uri și sucuri proaspete pentru zilele călduroase de vară.

În contextul Pandemiei cu SARS-Cov-2 deschiderea Resortului s-a adaptat normelor de igienă și siguranță pentru prevenirea răspândirii virusului și respectă toate normele de funcționare și siguranță.
Astfel, pe toata perioada sezonului estival bucătaria a fost mutată la exterior și terasa restaurantului, la fel si bufetele de mic dejun și prânz, servirea oaspeților fiind făcută de către bufetieri în cele mai sigure condiții.