OLIMPICO SOCIAL BAR

Olimpico Social Bar este un alt proiect din portofoliul LP Hospitality, de care echipa noastră s-a ocupat timp de un an de zile, în perioada 2016 – 2017.

Amenajarea locației și conceptul ei au fost primele aspecte luate în calcul, continuând cu conceptul meniului, dar și realizarea meniurilor în sine – ce preparate să includem și ce băuturi, precum și layout-ul lor sau rețetarele preparatelor. Implicarea noastră a constat și în stabilirea strategiei prețurilor – raportul dintre prețul de cost și cel de vânzare.

La fel ca și la Ryan’s Irish Pub, și aici, echipa noastră a stabilit organigrama angajaților, stabilind și business planul și acționând și pe zona de recrutare personal. Am asigurat furnizorii de materie primă, dar și asistența operațională și am preluat și zona de creație, creând concepte de evenimente.

Alte puncte cheie asupra cărora ne-am pus amprenta au fost și zona de social media – prin stabilirea unui calendar al postărilor, sau cea de marketing – cu o strategie bine pusă la punct și cu dezvoltarea campaniei acțiune prin distribuirea de flyere, afișe și panouri publicitare.