Wine Square 
by Carrefour

Un concept Shop & Bar marca Carrefour Romănia a luat naștere în luna decembrie a anului 2020 și este localizat pe DN București – Ploiești, în interiorul magazinului Carrefour Corbeanca.

Wine Square este un bistro cochet ce pune la dispoziția oaspeților săi un meniu rafinat de mâncare cu preparate asociate cu o selecție din cele mai bune sortimente de vin locale și internaționale.

De asemenea, pentru cei care nu doresc să se oprească pentru a servi prânzul sau cina, există și o variata gamă de brânzeturi și mezeluri ce pot fi luate la pachet și care pot alcătui o masă delicioasă acasă alături de cei dragi.

Echipa LP Hospitality s-a implicat în acest proiect de la crearea conceptului, implementare, utilare cu echipamente profesionale de bucătărie și bar, recrutare de personal și formarea echipei de lucru, alcătuirea meniurilor de mâncare și băuturi, a rețetarelor și crearea strategiei de prețuri, la echipamentele de lucru ale personalului oferind întreg suportul operațional necesar oricărei noi deschideri de locație.