RYAN’S IRISH PUB

Echipa LP Hospitality a preluat proiectul Ryan’s Irish Pub într-un punct cheie al dezvoltării lui. Acesta era un pub funcțional, dar care a avut nevoie de un restart, dat fiind că businessul a fost preluat de un nou proprietar, fără experiență în domeniul antreprenorial.

Astfel, echipa LP Hospitality a preluat acest proiect în perioada iunie – iulie 2016, timp în care a parcurs anumite etape esențiale în demararea unui business. Organigrama, regulamentele pentru angajați, fișa postului sau check list-urile, în care s-a stabilit exact ce și cum face fiecare angajat de la intrarea și până la ieșirea din tură, sunt câteva dintre punctele atinse de noi.

Munca noastră nu s-a încheiat însă aici. Ne-am ocupat inclusiv de implementarea unui nou soft de vânzare și gestiune, cu introducerea produselor, a prețurilor și cu inventarele necesare. Ne-am pus amprenta și pe meniul de mâncare – și includem aici și preparatele, prețurile lor sau rețetarea. Și dacă tot am ajuns în zona bucătăriei, amintim și reconfigurarea acestui spațiu, care tot de noi a fost realizată, cu achiziționarea utilajelor necesare pentru o bună funcționare și dezvoltare a pub-ului. Pentru asta, am furnizat, la prețuri speciale, cei mai buni distribuitori de utilaje profesionale. Și nu ne-am oprit aici. Pentru că pub-ul nu era dotat cu echipamentele necesare pentru personal, echipa LP Hospitality s-a ocupat și de acest aspect, dar și de angajarea unui bucătar nou.

Totodată, am asigurat și asistența operațională timp de o lună, din momentul în care am preluat proiectul.