Carrefour România

Un alt proiect desfășurat de echipa LP Hospitality, și încheiat cu succes, a fost conceptul de implementare a food court-ului pentru Carrefour România, în perioada 2016-2017. Echipa noastră s-a ocupat de două locații din București, din Mall Băneasa și Mega Mall, dar și de cele din Brașov și Piatra Neamț. Food court-ul este un concept nou, un take away, care înseamnă, propriu-zis, amenajarea unei zone de cafenea deschisă în Carrefour. Mihai Popescu, cu experiență de peste 20 de ani în design, s-a ocupat de conceperea proiectului și de tot ceea ce a însemnat producție și design.

În plus, acest proiect a însemnat și implicarea echipei LP Hospitality pe zona de personal și de food. Astfel, am asigurat serviciile unui bucătar profesionist cu care am lucrat la conceperea meniului, asigurarea rețetarele preparatelor și implementarea acestora, dar și la trainingul personalului.  Echipa s-a asigurat că se respectă întru totul indicațiile oferite și că acest concept va fi primit foarte bine de către clienți, garantând, astfel, succesul.