Yager Chalet

Cabana Yager Chalet este situată la cota 1700 pe Masivul Postăvarul. Situată într-un cadru natural unic, Yager Chalet oferă o vedere panoramică asupra stațiunii Poiana Brașov.

Deschisă în ianuarie 2021 este o destinație atât pentru practicienii sporturilor de iarnă, cât și pentru iubitorii de munte, indiferent de anotimp, fiind un loc perfect pentru petrecerea timpului liber în mijlocul naturii, pe vârful munților.

Deschiderea și operarea restaurantului Yager Chalet pe Masivul Postăvarul a fost o provocare. Conceptul restaurantului este adresat către două categorii de turiști. Schiorii care nu doresc să aștepte mâncarea “ a la carte” pot să se servească singuri de la linia de autoservire, având la dispoziție o gamă foarte variată de preparate proaspete tradiționale, și schiorii sau turiștii care doresc să se odihnească în zona de servire “ a la carte”, pe marginea șemineului, și să admire panorama stațiunii Poiana Brașov. Iar pentru petrecăreți, în fiecare weekend se organizează petreceri Apres Ski pe terasa exterioară, unde invitați speciali îndeamnă participanții la petreceri în aer liber.