Evenimente marca LP Hospitality

Evenimentele LP sunt cel mai nou serviciu pe care-l deține echipa LP Hospitality în portofoliu, dezvoltat atât pentru piața locală, cât și pentru cea internațională. Așa cum am precizat deja, suntem prezenți în Praga (Cehia) și continuăm să ne extindem.Evenimentele marca LP sunt parte a unui concept unic, inovativ și creativ, și completează perfect gama de servicii pe care o oferim clienților noștri, fie ei din România sau din afara ei.

Acest serviciu presupune conceperea unui calendar de evenimente diverse, de care echipa LP Hospitality se ocupă întru totul. Fie că sunt publice sau private, că au sau nu tematică, că sunt corporate, garden party-uri, festivaluri de street food, aniversări, cocktail party-uri sau brunch-uri în familie, că se desfășoară în cursul zilei sau seara, pe parcursul a câtorva ore sau într-un interval mai mare de timp, toate au parte de atenția, creativitatea, eficiența și profesionalismul echipei LP Hospitality.

Designul evenimentelor tematice poartă semnătura lui Mihai Popescu, arhitect cu peste 20 de ani experiență, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. Astfel, evenimentul tău va avea un decor unic, inovativ, creat la cele mai înalte standarde și gândit până în cele mai mici detalii.

Altfel spus, echipa LP Hospitality vă oferă cadrul perfect și cea mai frumoasă atmosferă pentru petrecerea voastră, transformând-o în una memorabilă.