Restaurantul Casa de ceai, de la Bran,
un proiect complet, marca LP Hospitality

Un proiect care a fost 100% administrat de Liviu Popescu, Restaurantul Casa de ceai, deschis în martie 2017, vine la pachet cu o poveste fabuloasă, cu un concept special și cu o locație de vis!

Situat chiar la poalele Castelului Bran, în Parcul Regal, locul inspiră istorie, noblețe și rafinament. Liviu Popescu și-a dorit ca acest spațiu să ofere cât de mult din aerul de altădată, așa încât proiectul a presupus păstrarea multor elemente ale Casei de ceai. Decorul, de exemplu, e un mix între trecut și prezent, cu un mobilier îmbietor, constituit din canapele moderne, confortabile, podele din lemn, dar și scaune străvechi. Mai adăugăm candelabre chic, un bar pictat manual, ceainice ca în vechile saloane nobile sau covoare țesute manual. Soba păstrată în Camera Șemineului, Băncuța Reginei sau vasele de flori de pe terasă sunt doar câteva elemente care dau originalitate locului, pentru că ne duc în timp, la 1920.

Echipa LP Hospitality a acordat acestui proiect atenție sporită, așa cum se întâmplă cu toate cele în care e implicată, iar concentrarea pentru orice mic detaliu și experiența vastă în antreprenoriat ne-au ajutat să îl putem asocia cu profesionalismul desăvârșit. Dovadă că, la nici un an de la deschidere, Restaurantul Casa de ceai a fost nominalizat la Horeca Awards 2017, secțiunea ”Cel mai bun restaurant nou deschis”. Un proiect dezvoltat cu excelență și eficiență și încheiat cu succes de către echipa LP Hospitality.