Concept

Este o etapă de bază în crearea unui business, poate cea mai importantă, etapă care oferă direcția, strategia și planul afacerii. 

Echipa LP Hospitality este alături de clienții săi pentru a identifica cu ușurință întregul proces de dezvoltare a unei afaceri, de a pune la punct elementele cheie pe care ne bazăm și de a demara cu succes businessul. 

Câteva puncte esențiale în acest proces, pentru început, reprezintă stabilirea locației, ideea de bază pe care se construiește afacerea, adică ce ne dorim să transmitem publicului nostru și care este el. 

De aici, bineînțeles că lucrurile capătă amploare și urmează, firesc, discuțiile pe tema design-ului, a întregii viziuni creative, a meniului, stabilirea obiectivelor, profilul angajaților etc. 

Este o etapă care necesită minuțiozitate și atenție sporită, pentru că așa cum demarăm lucrurile acum, pe structura aceasta le vom și continua. 

Echipa LP Hospitality este pregătită să vă ofere soluțiile optime pentru a dezvolta conceptul businessului dumneavoastră cât mai complet și cât mai eficient posibil.