Liviu Popescu, la apel!
Vorbim despre antreprenoriat, desigur!

Nu m-aș fi gândit că o să ajung om de business, așa cum probabil mulți dintre voi nu au știut de la bun început că o să urmeze profesia pe care o au acum. Dar spirit antreprenorial am avut încă din liceu, de pe vremea când începusem să organizez evenimente, să impresariez trupe și să fac distribuție. Mi-am pregătit oarecum parcursul pentru ceea ce urma. După, a urmat o perioadă foarte interesantă din dezvoltarea și din parcursul meu, când am început să dau ore de tenis și m-am angajat la „Le Club Accor”. S-a întâmplat la 19 ani și conjunctura a făcut să rămân acolo până la vârsta de 30 de ani. În această perioadă am evoluat enorm, aici mi-am pus, practic, bazele pentru ceea ce urma să fiu mai târziu. 5 ani de zile am fost antrenor de tenis și squash, apoi Assistant Manager și, în ultimii 3 ani, Director General. Am fost și primul român din grupul Accor care, la 26 de ani, a avut această funcție.

Și de aici încolo, lucrurile au venit de la sine.
Un bar. Un bar făcut la insistențele soțiilor și de aici a început povestea Fratelli. Din 2012, mai exact. Soția mea și a fratelui meu, Mihai, au vrut să aibă și ele o afacere pe care să o administreze, dar și-au dat seama, după 3 săptămâni, că situația e mult prea complexă încât să o poată gestiona ele. Așa că au dat barul în grija noastră. Ca să creștem afacerea, eu mi-am folosit toată experiența mea de la „Le Club”, toate cunoștințele de PR și dezvoltare și am ajuns să ne dăm seama, la scurt timp de la deschidere, că avem profit. Așa că am decis să reinvestim într-un alt business. Acesta a fost primul local Fratelli și, la 6 luni distanță am făcut un pop-up Fratelli. După, am deschis terasa.Și tot așa, an de an, am deschis noi și noi locații. Mai multe firme și 13 – 14 localuri, cu tot cu francize. Asta înseamnă, în momentul de față, Fratelli Group.

În afară de acestea, am dezvoltat și propriul meu proiect. E vorba de Restaurantul Casa de ceai, de la Bran, un local cu o poveste fabuloasă, despre care vă voi povesti mai multe, pe parcurs.

Cred că e foarte important să te implici 100% în tot ceea ce faci, să ai o echipă bună pe care să te poți baza și parteneri de încredere. Eu mă încred în acești trei factori și cred că sunt elemente cheie în dezvoltarea ta ca om de business, ca antreprenor de succes. Căci, despre a avea succes vorbim, nu? Sau și despre asta. O să scriu mai pe larg despre ceea ce fac, despre ce proiecte dezvolt, despre ce urmează, vă voi dezvălui secretele antreprenoriatului și ponturi pentru succes, deja verificate, pentru voi, cei care aveți sau doriți să deschideți businessuri în domeniul HoReCa, sau pentru aceia care vor doar să știe, din simplă curiozitate, mai multe despre mediul antreprenorial, despre mine și despre serviciile pe care le ofer împreună cu echipa mea, LP Hospitality. 

Pe curând, cu noi vești!