M-am decis, lansez un business în HoReCa.
Mă ajută sfatul unui expert?

Când vrei să îți construiești propria casă, apelezi la sfatul unui arhitect, nu? Sau atunci când vrei să-ți înființezi o firmă, apelezi la sfatul unui contabil, corect? La un designer de interior pentru amenajarea casei, la un om de comunicare, dacă ai de susținut un discurs și tot așa.

Fără prea multe introduceri, eu spun că da. E foarte important să poți avea o imagine de ansamblu a businessului, să privești realist și obiectiv lucrurile, ceea ce tu singur poate nu reușești. Chiar dacă ceri sfatul celor apropiați, familie și prieteni, sau a partenerului / partenerilor de business, o privire de ansamblu din exterior, mai ales atunci când vine din partea unui profesionist în domeniu, e importantă. Gândește-te că acest consultant te poate salva și de alte probleme, întrebări, gânduri.

El te poate ajuta, spre exemplu, prin a-ți sugera anumiți furnizori la care să apelezi în implementarea proiectului. Un astfel de expert va avea mereu cunoștințe pe tot ce implică o afacere în plan extins, așa că nu ezita să ai o astfel de recomandare.

El privește businessul ca pe un tot unitar, știe ce plusuri sau minusuri ai și unde să intervină eficient încât să îți fie de un real ajutor. Apelează cu încredere la specialiști!